pijl

Projectinformatie

Bent u op zoek naar extra ruimte?

HandelsPlaza  bestaat in totaal uit 72 garageboxen. 
De materialen die gebruikt worden zijn degelijk, duurzaam en het afwerkingsniveau ligt hoog. 

De garageboxen hebben een hoogte van 4,10 meter, de vrije hoogte aan de binnenkant is 3,65 meter. Het terrein rondom HandelsPlaza wordt fraai aangelegd met o.a. een afgesloten binnenruimte met elektrische toegangspoort.

HandelsPlaza is uitermate geschikt voor privégebruik. Heeft u extra opslagruimte nodig of wilt u uw motor in uw eigen garagebox stallen, u zit goed en veilig op HandelsPlaza. 

Ook voor zzp’ers is een box op HandelsPlaza een uitstekende keus, gun uzelf de ruimte! Dit fraaie nieuwbouwcomplex ligt centraal in Den Helder en is daardoor goed bereikbaar.

De nieuwbouw garageboxen zijn daarnaast goed verhuurbaar. Dat maakt HandelsPlaza uitermate geschikt als belegging. Het bruto rendement wordt ingeschat op ca. 5% per jaar. Heeft u zelf geen huurder? Neem contact op met Van de Giesen Makelaardij voor de mogelijkheden.

HandelsPlaza

 

Motor, hobby of gewoon extra ruimte nodig? Dit is uw kans!

 

Het financieren van de garageboxen

Bent u geïnteresseerd in een of meer van deze garageboxen? Het financieren van deze boxen kan op verschillende manieren en is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen. Zo kan dit als ondernemer of ZZP-er met de SNS bedrijfshypotheek. Geen ondernemer en wel een garagebox kopen? Voor opslag of voor uw hobby? Dat is geen probleem, want ook als u geen ondernemer bent zijn er tal van mogelijkheden. Ook als u dit zelf niet uit uw eigen spaargeld kunt of wilt doen. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de overwaarde in uw woning om tóch de aankoop van uw garagebox te realiseren.
 
Wilt u meer weten over het financieren van uw garagebox? Of weet u misschien al zeker dat een van deze garageboxen van u wordt? Bel dan naar 06 52 62 20 27 
voor het maken van een afspraak. Dan kijken we samen  naar uw mogelijkheden. 
De koffie staat voor u klaar.
 
Tot snel bij SNS.
 
Rinus de Vrieze 
Franchisenemer en financieel adviseur bij SNS
Beatrixstraat 43 Den Helder
06-52622027

Installatie AAP

Rinus de Vrieze, SNS Bank Den Helder

Kopersinformatie

De verkoop van de garageboxen is in handen van Van de Giesen Makelaars. Naast het verkrijgen van tekeningen en verkoopdocumentatie, kunt u hier ook terecht voor vragen. De procedure voor het aankopen van een garagebox is als volgt: indien u over wilt gaan tot de aankoop van een garagebox zal er een koop-/aanneemovereenkomst worden opgesteld.  Deze overeenkomst, inclusief alle relevante bijlagen, ontvangt u eerst in concept. Na enkele dagen wordt er een afspraak op kantoor gemaakt voor het doornemen en ondertekenen van deze akte. De garagebox maakt onderdeel uit van een serie geschakelde garageboxen, derhalve zal er een VvE worden opgericht waar u als eigenaar onderdeel van uitmaakt. Uw rechten en plichten binnen de VvE worden vastgelegd in de splitsingsakte welke wordt opgesteld door de notaris en welke tevens een onderdeel van de koop-/aanneemovereenkomst vormt. Tijdens de bouw zult u regelmatig per brief of email geïnformeerd worden omtrent de voortgang. Tevens zal er voor u een kijkdag worden georganiseerd. Op de kijkdag kunt u de vorderingen van de bouw bekijken en eventuele vragen stellen aan ontwikkelaar, aannemer of makelaar.  

Aannemingsbedrijf A. Tuin Den Helder B.V. uit Den Helder is een zeer ervaren bouwbedrijf en verzorgt het gehele bouwproces, tevens neemt de aannemer de mogelijkheden voor meer-/minderwerk met u door. 

De koopsom zal in 5 termijnen aan u worden gefactureerd. De eerste termijn bestaat uit de aankoop van de grond(grondkosten+ voorbereidingskosten)en een startbouw termijn te betalen bij de notariële levering. De overige 4 bouwtermijnen worden verder omschreven in de koop-/aannemingsovereenkomst.   

Notariskantoor Stouthart uit Den Helder is de projectnotaris. Notaris Stouthart controleert het volledige proces omtrent splitsing en levering van de garageboxen HandelsPlaza. De getekende koop-/aannemingsovereenkomst wordt door de makelaar bij Notaris Stouthart aangeleverd die vervolgens de levering aan u voorbereid. De notaris zal de koop aan u bevestigen en u uitnodigen voor de juridische levering van de gekochte garagebox. 
De garageboxen worden exclusief BTW verkocht. 

In de koopprijs is inbegrepen: 

  • De notariskosten inzake levering-/eigendomsakte;
  • De kosten van de kadastrale inmeting. 

Tevens zijn in de koop-/aanneemsom  de volgende kosten opgenomen:

  • De grondkosten;
  • De bouwkosten; Gemeentelijke leges;
  • De aanlegkosten t.b.v. elektra;
  • Aanleg kosten t.b.v. water. 

Nadat u de koop-/aannemingsovereenkomst heeft ondertekend, ontvangt u binnen enkele dagen een kopie van deze akte. U dient vervolgens zo spoedig mogelijk de financiering te regelen. In het contract wordt een termijn van 6 weken opgenomen voor u om de financiering in orde te maken. Indien u geen financiering kan verkrijgen en dit tijdig (binnen deze 6 weken) kan aantonen, dan kan de koop-/aannemingsovereenkomst kosteloos worden ontbonden. Na de periode van de 6 weken  na ondertekening  vervalt deze clausule. Indien u geen financiering nodig heeft wordt deze clausule niet opgenomen in de koop-/aannemingsovereenkomst.